Tietosuojaseloste

Voimassa 25.5.2018 alkaen. Päivitetty 25.2.2021.

TIIVISTELMÄ

Tritaniumstore.fi-verkkokaupan asiakasrekisterin rekisterinpitäjänä toimii suomalainen Oy Tritanium Finland Ltd (Y-tunnus: 2577173-3). Rekisteriin kerätyt tiedot koostuvat asiakkaan itsensä ilmoittamista yhteystiedoista ja tilaustiedoista sekä automaattisesti kerättävistä käyttötiedoista. Tietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen. Tietoja käytetään palvelujen toteuttamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä mainontaan ja markkinointiin. Tietoja ei luovuteta Oy Tritanium Finland Ltd:n ulkopuolisille tahoille lukuun ottamatta verkkokaupan ohjelmistoalustan palveluntarjoajaa ja tietojen käsittelyä suoritetaan vain Suomessa.

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

1. Yleistä

Oy Tritanium Finland Ltd käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä Tritaniumstore.fi -sivustoa tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • tuotteidemme toimitus asiakkaalle ja mahdollisten reklamaatioiden käsittely
  • Tritaniumstore.fi -sivuston käytön seuranta ja analysointi
  • asiakkaiden segmentointi personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

3. Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen, uutiskirjelistallemme liittymisen sekä verkkosivustomme tilausten yhteydessä.

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivustollamme tietoa myös evästein sivustomme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

4. Millä perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Oy Tritanium Finland Ltd:n ja Sinun välinen asiakassuhde (asiallinen yhteys) ja siihen liittyvä oikeutettu etumme asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseksi. Voimme käsitellä tietojasi myös antamasi suostumuksen perusteella tilatessasi yksityishenkilönä uutiskirjeen sivuiltamme.

5. Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tehdessäsi tilauksen Tritaniumstore.fi -sivustolta.

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

6. Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

EU:n / ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä siirto tapahtuu EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyllä, käyttäen EU-komission mallisopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.

7. Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

8. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhoaminen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille, joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

9. Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustoamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

10. Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, poistoa tai täydennystä. Sinulla on oikeus turvautua muutoinkin kaikkiin tietosuojalainsäädännössä turvattuihin oikeuksiisi kuten oikeuteen käsittelyn rajoittamisesta ja käsittelyn vastustamisesta sekä oikeuteen siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että tietojen antaminen, säilyttäminen ja käsittely voivat tietyissä tilanteissa olla sivuston käyttämisen edellytys.

Sinulla on myös oikeus kieltää antamiesi tietojen käyttö suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin poistamalla pyynnöstä asiakkuutesi. Jos olet antanut meille luvan lähettää Sinulle markkinointiviestintää, voit myöhemmin kieltäytyä viestinnästä viesteihin sisällyttämiemme ohjeiden mukaisesti.

11. Yhteystiedot

Mikäli Sinulla on kysyttävää tietosuojakäytänteistämme tai haluat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai kirjeitse:

Yhteyshenkilö: Jouni Matero
Sähköposti: info@tritaniumstore.fi

Oy Tritanium Finland Ltd
Helatie 4
80100 Joensuu

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tietoa Tritaniumstore.fi – verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteiden myynnistä vastaa Oy Tritanium Finland Ltd (Y-tunnus 2557173-3). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut

Kirje Economy: Tuote / tuotteet toimitetaan kirjelähetyksenä kotipostilaatikkoon. Kirjelähetyksen hinta on 2,90€ ja yli 60,00€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Postin ilmoittama toimitusaika 4-6 arkipäivää.

Kirje Priority: Tuote / tuotteet toimitetaan kirjelähetyksenä kotipostilaatikkoon. Kirjelähetyksen hinta on 4,90€. Postin ilmoittama toimitusaika 2-3 arkipäivää.

Paketti: Tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen postipakettina ja lähetyksessä on aina seurantakoodi. Paketin hinta on 6,90€. Postin ilmoittama toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Express-paketti kotiovelle: Tuotteet toimitetaan kotiovelle postipakettina ja lähetyksessä on aina seurantakoodi. Express-paketin hinta on 9,90€. Postin ilmoittama toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Nouto: Maksuton tuotteiden nouto yrityksen toimipisteestä osoitteesta Helatie 4, 80100 Joensuu.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupastamme osoitteessa www.tritaniumstore.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan automaattisesti sähköpostilla, jossa on linkki käyttäjäkohtaiselle tilausseuranta-sivulle. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaaminen kampanjakoodilla

Kampanjakoodia kysytään ostoskorin / kassasivun oikeassa laidassa. Koodin syöttämisen ja tallentamisen jälkeen järjestelmä laskee automaattisesti alennuksen hintoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) ja PayPal -maksupalvelu. Verkkokaupassa käytössä olevat maksutavat:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank (Collector-tuoteseloste) ja Jousto
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay ja Siirto
  • PayPal – maksupalvelu

Tilauksen seuraaminen

Tehtyä tilausta voi seurata tilausseuranta-sivujen kautta. Tilausvahvistuksen jälkeen asiakas saa sähköpostitse myös ajan tasalla olevat maksu- ja toimitusvahvistukset, joten tilauksen etenemisen seuraaminen on helppoa. Myös kuitin tulostaminen onnistuu tilausseuranta-sivun kautta.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Kuluttajan on aina ja erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tilauksen peruutuksen voi ilmoittaa vapaamuotoisesti tällä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@tritaniumstore.fi

Jos kyseessä on tuotteen vaihto tai tuotteessa on selvä valmistusvirhe, emme peri käsittelykuluja palautuksen osalta. Muissa tapauksissa veloitamme käsittelykulun liittyen Postin ennaltamaksettuun asiakaspalautusrahtiin (kirje 4,00€ / paketti 8,00 €). Huom! Palauttamalla tuotteen/tuotteet omakustanteisesti käsittelykuluja ei peritä. Kauppasumma vähennettynä mahdollisella käsittelykululla palautetaan asiakkaalle heti kun tuote on palautunut meille.

Palautettavan / vaihdettavan tuotteen tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa (valmistajan tuotelaput ym.), käyttämätön ja myyntikelpoinen. Jos tuote on otettu käyttöön, asiakas vastaa itse tuotteen arvon alentumisesta. Mikäli peruutat kaupan etkä ilmoita asiasta meille ohjeistetulla tavalla tai millään muullakaan tavalla ennen tuotteiden palautusta, niin tehty kauppa on sitova ja siitä suorittamasi maksu jää voimaan. 

Ohjeet tuotepalautusta tai -vaihtoa varten

Suosittelemme tuotteen/tuotteiden palauttamista omakustanteisesti, jolloin käsittelykuluja ei peritä ja saamme palautuksesi perille nopeammin, sekä saamme myös rahojen palautuksen tehtyä nopeammin. Jos teet palautuksen omakustanteisesti, niin voit lähettää tuotteet tilaustietojen kanssa osoitteeseen:

Tritanium Finland
Helatie 4
80100 Joensuu

Jos käytät Postin asiakaspalautusta, niin tässä on ohjeet sitä varten:

1. Pakkaa alkuperäisessä kunnossa oleva ja käyttämätön tuote huolellisesti alkuperäiseen muoviin/pakkaukseen
2. Laita lähetyksen mukaan kirje/saate, josta ilmenee nimesi, tilausnumerosi ja tieto mitä haluat tilauksen kanssa tehdä
3. Kirjoita palautuskuoreen seuraava teksti:

Asiakaspalautus
Tritanium Finland Ltd
Logistiikkatunnus: 639347

Huom! Muistathan ilmoittaa palautuksesta vielä erikseen joko vapaamuotoisesti tällä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@tritaniumstore.fi

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla info@tritaniumstore.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme (044 7777 501 / 044 2316 120). Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, jolloin käsittely kestää yleensä useamman viikon. Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit